AKTÜRK ŞEKERLİ MAMÜLLER ÜRETİM VE PAZARLAMA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İÇERİSİNDE VE DIŞINDA YER ALAN GÜVENLİK KAMERALARI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Aktürk Şekerli Mamüller Üretim ve Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından hazırlanmıştır.

Şirketimiz içerisinde, çalışma alanlarında, dış cephesinde, yemekhanede, açık otoparkında bulunan toplam 16 adet güvenlik kamerası vasıtasıyla mağaza güvenliğinin sağlanması amacıyla görüntü kaydı yapılmakta ve kayıt işlemi güvenlik birimi tarafından denetlenmektedir.

Söz konusu kişisel veri, Kanunun 5. maddesinde yer alan veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması ve ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Aktürk Şekerli Mamüller Üretim ve Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin Macun Mahallesi, 223. Cadde No: 12 Yenimahalle / Ankara adresine yazılı olarak veya veri sorumlusu olarak tarafımıza daha önceden bildirdiğiniz ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta üzerinden kvkk@akturkhelva.com  e-posta adresine iletebilirsiniz.

Hukuka aykırı ve haksız bir şekilde veri paylaşımından kaynaklanabilecek hukuki risklerin bertaraf edilmesi ve özellikle kişisel verilerinizin güvenliğinin sağlanması amacıyla, kimlik ve yetki tespiti için Şirketimiz ek evrak ve malumat (Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi sureti vb.) talep etme hakkını saklı tutar. Form kapsamında iletmekte olduğunuz taleplerinize ilişkin bilgilerin doğru ve güncel olmaması ya da yetkisiz bir başvuru yapılması halinde Şirketimiz, söz konusu yanlış bilgi ya da yetkisiz başvuru kaynaklı taleplerden dolayı mesuliyet kabul etmemektedir. Hukuka aykırı, yanıltıcı veya yanlış başvurulardan doğan tüm sorumluluk size aittir.

Not: Başkası adına başvuruda bulunmaktaysanız, başvuru yapmaya yetkili olduğunuzu gösteren belgeleri (kişisel veri sahibinin velisi/ vasisi olduğunu gösterir belge, vekaletname gibi) başvurunun ekinde gönderiniz. Bu belgelerin geçerli olarak kabul edilmesi için yetkili makamlar tarafından düzenlenmiş veya onaylanmış olmaları aranmaktadır.

Bilgi ve Siparişleriniz İçin

0312 385 94 98

Whatsapp İletişim

0549 560 12 06

Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin

akturk@akturkhelva.com